Zoles – såler tilpasset perfekt til dig

Smerter og fødder:

Mange skader og smerter i bevægeapparatet har en relation til vores fødders biomekanik. Det kunne fx dreje sig om smerter i fødder og ankler, knæ og hofter og til tider også smerter i lændeområdet. Følgende diagnoser kan forebygges og afhjælpes med Zoles:

  • nedsunken forfod
  • overpronation
  • nedsunken svangbue og platfod
  • smerter i hælområdet
  • achillesenesmerter
  • morbus Sewer
  • overbelastningsrelaterede smerter i knæ
  • nogle lænderygsmerter

Det betyder ikke at dine smerter er opstået på grund af dine fødder, men at den uhensigtsmæssige biomekanik kan være en vedligeholdende faktor i forhold til din smerteproblematik.

Dine fødder bærer rundt på dig hele livet. Knoglerne i foden vejer ca. 100 g. tilsammen og bliver holdt på plads af ledbånd, muskler, sener og bindevæv. Derfor skal du passer godt på dem. Det kan du gøre ved at bruge Zoles-såler.

Perfekt tilpasning:

Hvordan skiller Zoles sig ud fra andre indlæg på markedet. Zoles-sålerne bliver 3-D-printet efter en biomekanisk scanning af din fod. Det foregår ved, at du på klinikken får scannet begge fødder. Dine fødders anatomi bliver i en stor database sammenlignet med 2 mill. andre fødder ifht fx svangbuernes højde og længde, knoglernes placering i forhold til hinanden og trykfordelingen på foden. På baggrund af denne biomekaniske analyse 3-D-printes sålen og passer derfor perfekt til dig.

Hvorfor virker Zoles:

Sålerne laves individuelt til korrigering af din fod og biomekanik. Sålerne er lavet af TPU, som er et fleksibelt materiale, der arbejder dynamisk sammen med dine fødder. Det betyder blandt andet at materialet presser sig tilbage i sin oprindelige form, hvilket gør materialet perfekt til at skabe en dynamisk sål med god stødabsorbering. Fleksibiliteten i sålerne gør at de kan korrigere dine fødders bevægelse uden at sløve fodens muskler og sener. Overfladen på sålen er produceret af et antibakterielt stof og sålerne kan vaskes med en fugtig klud og sæbe.

PRIS:

Sålerne kan laves til langt de fleste slags sko som sneakers, løbesko, fodboldstøvler, sandaler, vandresko, golfsko og “pæne” herre og damesko. Prisen ligger på 995 kr. pr par og der er ca. 7 dages levering, da printningen foregår på Zoles-akademiet.