Så er vi i luften med vores nye website

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vores faglighed er vores stolthed, og det er ingen hemmelighed, at vi længe har barslet med et nyt website. Se værdien for dig.

Med vores nye website vil vi gerne formilde mere viden om de behandlinger, vi arbejder med, så det er nemt for dig:

  • at se, om vi kan hjælpe dig med dit problem
  • at se, hvilke specialer vores fysioterapeuter arbejder med
  • at få overblik over vores holdtræning
  • at søge viden, finde guides (øvelser) og inspiration.

Få viden om behandlingen

Det har været rigtig vigtigt for os, at gøre det nemt for dig at søge på vores behandlinger og få mere viden om netop dit problem, og hvordan Fysioterapien i Centrum kan hjælpe dig.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Vi vil gerne skabe større gennemsigtighed om vores specialer. Derfor har vi lavet en over sigt over alle de problematikker, du kan få hjælp til. På forsiden og under menupunktet ‘behandling’ kan du nemt se en oversigt over SMERTER, SPORTSSKADER og SYGDOM og dykke ned i den enkelte behandling.

Vi håber meget, at det gør det nemmere for dig at få indblik i, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har også fortsat gjort det nemt at booke tid online – også hvis du er ny patient.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner link=”url:https%3A%2F%2Ffysicentrum.dk%2Fbehandling%2F|title:Behandling||” width=”1/3″][us_carousel post_type=”attachment” images=”1088,1089,1090″ items_quantity=”3″ items_layout=”gallery_default” columns=”1″ carousel_autoplay=”1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][us_separator size=”small”][vc_column_text]

Find den rette fysioterapeut

Vi har 14 fysioterapeuter med meget forskellige specialer og erfaring. Hos Fysioterapien i Centrum arbejder vi altid på at give dig den mest optimale behandling. Når du kommer på klinikken første gang vil vi altid bestræbe os på, at du får hjælp af en fysioterapeut, der har speciale i netop dit problem.

Vi har samtidig gjort det gennemsigtigt for dig, hvem vi er, så du allerede på vores website, nemt kan se, hvilke fysioterapeuter der har speciale i din problematik.

Klikker du ind på en specifik behandling, så kan du med det samme se, hvem der har speciale i din problematik. Du kan også finde den enkelte fysioterapeut og læse en beskrivelse af hans eller hendes baggrund. Det håber vi skaber tryghed omkring den enkelte behandler.

Du er naturligvis altid velkommen til at spørge efter en specifik behandler, hvis du ønsker det.

Få overblik over holdtræning

Hos Fysioterapien i Centrum anbefaler vi i langt de fleste tilfælde træning på vores små hold som et supplement til din individuelle behandling, så du hurtigt kan komme tilbage til en velfungerende hverdag.

Under holdtræning kan du se, hvorfor træning på små hold kan være værdifuldt for dig. Vi har hver uge mange træningshold. Under fx ryghold eller Parkinsonhold kan du læse om, hvem der har glæde af at gå på holdet, om træningstilbuddet samt få overblik over, hvilke ugedage vi træner.

Få guides, inspiration og nyttig viden

Med vores nye website har det været helt essentielt for os at kunne dele viden, som er værdifuld for dig. Det for vil vores fysioterapeuter bl.a. skrive om de problemstillinger vi møder i klinikken, lave videoøvelser og guides til, hvad du selv kan gøre derhjemme m.m.

Det kan også være, at vi tager dig med ‘bag kameraet’ på en opgave med danske sportsudøvere for at give dig indblik i, hvilke problematikker vi her arbejder med eller skriver nyheder om aktuelle emner.

Vil du gerne have vores indlæg, nyheder, videoer m.m., så skriv dig meget gerne op til vores nyhedsbrev i dag.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *