Anne Mette Ebbesen

Anne Mette Ebbesen

Fysioterapeut med speciale i bækken- og hofteproblematikker, smerter under/efter graviditet, smerter i underlivet, lænde- og nakkesmerter og halebenstraumer.

Anne Mette Ebbesen har arbejdet på klinik siden 2000, hvor hun har bred erfaring med behandling af fysioterapeutiske problemstillinger lige fra akutte skader til fysiske besværligheder og smerter inden for det neurologiske og rheumatologiske område.

Hun har desuden erfaring fra fysioterapi-ambulatoriet på et hospital, hvor hun har arbejdet med genoptræning af skuldre, knæ og hofter samt behandlet patienter henvist og udredt fra gynækologisk afdeling.

Anne Mette Ebbesen har fokus på de holdnings- og bevægelsesmønstre, som forskellige problemstillinger kan forårsage. Hun ser desuden på, hvordan problemerne påvirker kroppen som helhed for at kunne genoprette balancen i kroppen og opnå et tilfredsstillende funktionsniveau.

Anne Mette Ebbesen har en efteruddannelse inden for blandt andet ryg og nakke behandling fx McKenzie-principper. Dynamisk og stabiliserende træning, fx fysiopilates, skulder, knæ og hofteproblemer.

Du skal være opmærksom på at Anne Mette arbejder uden tilskud fra sygesikringen.

  1. konsultation ( ca 60 min.): kr. 700,-
  2. efterflg kons (ca 30 min.): kr. 350,-

Holdtræning: Ryghold og fysiopilates

Anne Mette Ebbesen, Maria Slettegaard Fysioterapeut

Anne Mette Ebbesen