• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Stephanie Schwartzbach

  Fysioterapeut:

  Jeg er uddannet Fysioterapeut i 2015, med overbyggende kandidatgrad i Fysioterapi i 2017. Igennem mit arbejde som fysioterapeut de seneste år hos hhv. Solrød Genoptræning og Mærsk, jeg tillært mig erfaring inden for adskillelige fysioterapiterapeutiske behandlingsformer, hvor jeg personligt mener at egen sygdoms-/skadeforståelse og træningslæren er en essentiel del af et behandlingsforløb.
  Jeg brænder for at hjælpe dig som mærker smerter i bevægeapparatet, dig som ønsker genoptræning af kroppens fysiske problematikker, eller dig som blot ønsker motivation og vejledning til en sundere livsstil. Ud over den almene fysioterapi, tilbyder jeg også akupunktur som behandlingsform.
  Ved siden af mit arbejde i klinikken underviser jeg på “Personlig Træner uddannelsen”, hvor særligt min passion for undervisning, supervision og vejledning inden for kroppens bevægeapparat, kommer i spil.
  Holdtræning i klinikken:

  Seniorhold Tirsdag kl. 13:00

  Seniorhold Torsdag kl. 10:00 og kl. 13:00

  TRX-tilbage til funktion: Torsdag kl. 18.00.

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum