• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Maria Slettegaard

  Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Skodsborg Fysioterapiskole i 1996 og har det første år efter min uddannelse arbejdet på Hillerød hospital, neurologisk afdeling. Herefter har jeg arbejdet som klinik-fysioterapeut, hvorigennem jeg har erhvervet mig en bred erfaring inden for det fysioterapeutiske felt.

  Jeg har efteruddannelse inden for nakke/ryg behandling, træning, stavgang, idrætsfysioterapi og akupunktur. Mine interesseområder er neurologi, gigtsygdomme, nakke/hovedpine problematikker og træning. Desuden er jeg ansvarlig for den faglige udvikling og kvalitetssikring på klinikken og er samtidig klinisk underviser for fysioterapeutstuderende under deres praktikophold på klinikken.

  Inden for de sidste år har jeg erhvervet mig særlige kompetencer i udredning og behandling af inflammatoriske gigtsygdomme.

  Holdtræning: GLA:D-hold (slidgigt i hofte og knæ), ryghold, holdtræning for gigtramte, nakke/skulderhold

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum