• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Lars-Peter Jensen

  Fysioterapeut, Klinikejer

  Jeg er uddannet fra Skodsborg Fysioterapiskole i 1984. De første 3 år arbejdede jeg her på klinikken, men kom derefter på klinik i Nuuk, Grønland i 2 år, Roskilde i 3 år og siden 1992 har jeg været indehaver af Allerød Fysioterapi & Træning.

  Jeg har en bred vifte af efteruddannelse, bl.a. inden for ryg og nakke-behandling, idrætsfysioterapi, træning, arbejdsmiljø, akupunktur, ultralysscanning og klinikledelse.

  Da jeg også arbejder på samarbejdsklinikken i Allerød er mine opgaver på “Fysioterapien i Centrum” primært administrative og ledelsesmæssige.

  Klinikkens Firma-fys-afdeling er desuden mit område, så kontakt klinikken og lav en aftale, hvis du vil gøre noget godt for dine medarbejdere.

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum