• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Kasper Sander

  Fysioterapeut, klinikejer.

  1/1-17: Jeg arbejder fra d.d. uden for sygesikringen. Det betyder, at der er sat ekstra tid af til din udredning og behandling (50 min.), og at du ikke betaler for optapening, træningselastikker og eksempelvis K-laser-behandlinger. Pris pr konsultation er: 600 kr. og hvis du har henvisning, kan du få tilskud fra sygeforsikringen Danmark, som er 88 kr. pr. gang. Derudover arbejder jeg som fysioterapeut for landholdet i roning.

  Jeg har en Bachelorgrad fra Fysioterapeutskolen i København i 2003 og har altid arbejdet som klinikfysioterapeut. Sideløbende har jeg arbejdet med diverse idrætsudøvere og undervist fysioterapeutstuderende.

  Jeg har en bred vifte af faglige kompetencer og interesserer mig især for udredning og behandling  af nakke, skulder, knæ, rygproblematikker, kæbeproblemer og patienter med vedvarende smerter som fx whiplash eller hjernerystelse (commotio).

  Jeg videreuddanner mig løbende og har specialuddannelse indenfor McKenzie konceptet til behandling af nakke og ryg, idætsfysioterapi  samt akupunktur og smertehåndtering.

  Holdtræning: Seniorhold, Knæhold

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum