• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Henrik Juel Jensen

  Fysioterapeut

  Specialer: idrætsskader, Parkinson-sygdom, GLAD-træning, skulderskader.

  Jeg er uddannet fra Fysioterapeutskolen i Købehavn i 2002. De første par år arbejdede jeg på Hillerød Hospital med ambulante patienter samt på klinikker i Farum og Helsinge. Herefter har jeg været her på klinikken. Har sideløbende arbejdet med sportsfolk – primært fra fodboldverdenen.

  Jeg har taget videreuddannelse indenfor blandt andet behandling af lænde- og nakke-smerter, idrætsfysioterapi, træning, behandling af neurologiske patienter. Derudover har jeg taget videreuddannelse i GLA:D-konceptet, der er træning mod slidgigt i knæ og hofter.

  Jeg har yderligere taget eksamen i idrætsfysioterapi og finder stor motivation i at hjælpe sportsfolk og motionister tilbage til deres idræt.

  På klinikken har jeg som særligt fokusområde udredning, behandling og træning af Parkinson-patienter. Vi kan på klinikken tilbyde såvel individuel- som holdtræning for denne patientgruppe efter nyeste evidensbaserede retningslinier.

  Holdtræning: Parkinsonhold, seniorhold.

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum