• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Anne Mette Ebbesen

  Fysioterapeut. Uddannet i Odense år 2000.

  Specialer: bækken- og hofteproblematikker, smerter under/efter graviditet, smerter i underlivet, lænde- og nakkesmerter og halebenstraumer. 

  Du skal være opmærksom på at Anne Mette arbejder uden for sygesikringen fra 1. august 2019. Ser priser her

  Siden uddannelsen har jeg arbejdet på klinik, og indtil 2004 også på sygehus i fysioterapi-ambulatoriet. Her varetog jeg genoptræning af skuldre, knæ og hofter samt behandlede patienter henvist og udredt fra gynækologisk afdeling, som siden har haft min interesse.

  Indenfor klinikarbejdet har jeg bred erfaring i behandling af fysioterapeutiske problemstillinger lige fra akutte skader til fysiske besværligheder og smerter inden for det neurologiske og rheumatologiske område.  Jeg ser gerne på de holdnings- og bevægelsesmønstre, som problemstillingerne forårsager, og hvordan disse påvirker kroppen, som helhed, for atter at bestræbe en genoprettelse af balancen og et tilfredsstillende funktionsniveau i individuelt forløb og/ eller på små hold.

  Er efteruddannet inden for blandt andet ryg og nakke behandling, fx Mc Kenzie  principper . Dynamisk og stabiliserende træning, fx fysiopilates, skulder, knæ og hofteproblemer.

  Holdtræning: ryghold, fysio-pilates

  f

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum