• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Annika Spanggaard

  Fysioterapeut

  Jeg er primært uddannet i udlandet, hvor jeg har opnået en bred vifte af kompetencer. Jeg går ud fra det princip, at alle de forskellige systemer i kroppen hænger sammen og  derved kan påvirke hinanden. Jeg har derfor en helhedsorienteret tilgang og tilpasser behandlingen efter dine behov.

  Jeg har en kandidat inden for Idrætsfysioterapi fra London og jeg har derigennem  arbejdet med diverse sportsgrene både i forhold til forebyggelse og behandling men også i forbindelse med performance optimering.

  Jeg  har de seneste år endvidere taget kurser indenfor osteopati og kraniosakral terapi. Med specifikke teknikker arbejder jeg fx. med organer, kroniske problematikker, hjernerystelser, hovedpine, stress, m.m.

  Holdtræning:

  Ryghold mandag kl. 17-18

  Knæhold onsdag kl. 17-18.

   

   

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum