• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • TRX-hold

  Holdene er for patienter, der skal genvinde funktion – dvs. styrke, stabilitet og muskelfunktion i deres genoptræningsforløb.

  Hvad er TRX?TRX® er en effektiv funktionel træningsform der udfordrer både din balance, styrke og stabilitet. Via slyngesystemet (de 2 seler) kommer du til at arbejde med alle de store muskelgrupper og de mindre og stabiliserende udelukkende med din egen kropsvægt som modstand. Der vil være skiftende intensitet men garanti for sved på panden. Der kan forekomme gulvøvelser i programmet.

  Alle kan blive udfordret på TRX® holdet og der er som udgangspunkt ingen restriktioner for at deltage.

  Nyopererede og patienter med akutte smerter anbefales at få individuel behandling, men så snart der er kontrol med dit forløb, kan man med fordel anvende TRX-træning i dit genoptræningsforløb.

  Kombinationen af styrke og konditionstræning er nøje planlagt, og vil blive skræddersyet til den enkelte time, så du får en sjov og varieret træning. Så har du lyst til at give din træning et ekstra boost? Vil du gerne udfordres på både styrke, stabilitet, balance og udholdenhed? Eller har du bare brug for at komme godt i gang med at få trænet hele kroppen?

  Tirsdage 17-18 og torsdage 18-19

  Du kan træne på din henvisning eller du kan købe et 10-turskort til 1250 kr.

  Vi glæder os til at se dig☺

  Morten og Stephanie

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum