TRX-hold

Træn din balance, styrke og stabilitet på TRX-hold

TRX-hold er for dig, der skal genvinde funktion – dvs. styrke, stabilitet og muskelfunktion i dit genoptræningsforløb, men hvor du er på et relativt højt funktionsniveau, når du starter.

Har du lyst til at give din træning et ekstra boost? Vil du gerne udfordres på både styrke, stabilitet, balance og udholdenhed? Eller har du bare brug for at komme godt i gang med at få trænet hele kroppen? Så er TRX-hold noget for dig.

TRX er en effektiv funktionel træningsform, der udfordrer både din balance, styrke og stabilitet.

Bliv udfordret med TRX holdtræning

Alle kan blive udfordret på TRX-holdet, og der er som udgangspunkt ingen restriktioner for at deltage.

Via slyngesystemet (2 seler) kommer du til at arbejde med alle de store, indre og stabiliserende muskelgrupper udelukkende med din egen kropsvægt som modstand. Der vil være skiftende intensitet, men garanti for sved på panden. Der kan være gulvøvelser i programmet.

Kombinationen af styrke og konditionstræning er nøje planlagt og vil blive skræddersyet til den enkelte time, så du får en sjov og varieret træning.

Ny-opererede og patienter med akutte smerter anbefales at få individuel behandling, men så snart der er kontrol med dit forløb, kan man med fordel anvende TRX-træning i dit genoptræningsforløb.

Træningen på vores TRX-hold varetages af fysioterapeut Stephanie Schwartzbach.

Vil du gerne tilmeldes et af vores træningshold, så kontakt os på
48 26 63 12

Telefonen er åben:
Mandag-torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 8-12

TRÆNINGSTIDER:

TRX-hold

  • Tirsdag kl. 17.00-18.00