Efterfødselstræning

[vc_row color_scheme=”primary” us_bg_image_source=”media” us_bg_pos=”center right” us_bg_repeat=”no-repeat” el_id=”Holdtræning”][vc_column][us_hwrapper css=”%7B%22default%22%3A%7B%22padding-right%22%3A%2210%25%22%7D%7D”][us_post_title tag=”h1″ el_class=”header”][/us_hwrapper][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Efterfødselstræning: HOLDOPSTART jan 2024 – Fys på barsel

Grib din krop og find dig selv igen – vi har et kærligt og omfavnende syn på efterfødselskroppen og hjælper dig både fysisk og mentalt i tiden efter fødslen. Vores efterfødselstræning tager udgangspunkt i nærende og funktionelle bevægelser, hvor efterfødselskroppen respekteres. Din baby er naturligvis en del af træningen i det omfang din baby har lyst til, så vi sammen er med til at stimulere din babys motoriske udvikling og styrke båndet mellem dig og din baby. Undervisningen er tilrettelagt, så der er mulighed for at gå til og fra, ved behov for amning og pusling undervejs. Sammen skaber vi et trygt rum med mulighed for at dele fødselsberetninger og alt det vigtige om din nyfødte baby og dit moderskab – hos os får du:

  •  Fokuseret træning med respekt for efterfødselskroppen.
  • Yoga- og pilates inspirerede styrkeøvelser sammen med din baby.
  • Træning og afspænding af din bækkenbund.
  • Viden om akupressurpunkter til dig for afslapning og smertelindring efter fødsel.
  • Introduktion til babymassage, der både styrker båndet mellem dig og din baby og samtidig kan afhjælpe diverse gener som eks. forstoppelse.
  • Deltagelse på et lille intimt hold, med andre nybagte mødre og deres babyer.

Praktisk

Efterfødselstræning finder sted i vores intime lyse lokale på 1. sal, ved Stephanie Schwartzbach, der udover en kandidatgrad i fysioterapi også er i gang med at specialisere sig indenfor gravide nybagte mødre, med blandt andet en Doula-uddannelse. Efterfødselstræningen er et forløb over 6 gange, af 1,5 times varighed, tirsdage fra kl. 12.30-14.00 – med mulighed for ”barnevognsparkering” på gårdspladsen mellem klinikken og parkeringspladsen. Vi anbefaler at baby er minimum 6 uger gammel.

Prisen for deltagelse er 1.695 kr.
Tilmelding sker via mail til stephanieschwartzbach@gmail.com

Holdopstart og forløb

Hold 3 – jan/feb 2023
Den 10. jan, 17. jan, 24. jan, 31. jan, 7. feb, 14. feb[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image_slider ids=”1973,1974,1975,1976,1977,1978,1979″ arrows=”hover” nav=”dots” transition_speed=”450ms” autoplay=”1″ autoplay_period=”2,5s” img_fit=”cover”][/vc_column][/vc_row]