• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  2/4-19: Den 1. maj starter vores GLAD-rygtræning – meld dig til og få større livs kvalitet som følge af bedre træning og øget indsigt. læs mere her.

  1/4-19: D. 25. april starter TRX-hold: “tilbage til funktion”. Stephanie guider dig sikkert gennem øvelserne, så du bliver hurtigere klar til dine daglige udfordringer. Se mere her

  21/1-19: Nu tilbyder vi NMES som behandling på klinikken. Det er strøm, der både kan virke som smertelindring og til aktivering af “slukkede” muskler efter fx operation.

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

   

 • Idrætsskadeklinik

  Mange idrætsaktive kommer til skade ved deltagelse i idræt. Mange af dem vil have behov for en professionel behandling, hvilket vil sige en akut vurdering af skaden og skadesomfanget samt råd og vejledning omkring behandling og det videre forløb. Det er vigtigt, at man på et tidligt tidspunkt møder den rette ekspertise med henblik på at behandlingen optimeres og dermed undgår for lange behandlingsforløb eller behandlinger uden effekt.

  lachmann

  FysioPlus+ er Fysioterapien i Centrums specialafdeling.

  Her sidder vores erfarne specialuddannede idrætsfysioterapeuter klar til at give dig en kompetent vurdering af enhver idrætsskade. Vi foretager ultralydsscanning, hvis vi vurderer, det er relevant ifht den pågældende skade. Der udarbejdes en skriftlig rapport, du kan medbringe til egen læge eller speciallæge, hvis det er relevant. Hvis skaden kræver flere behandlinger og genoptræning, tilrettelægger vi det videre forløb i samarbejde med dig, så du hurtigt kan vende tilbage til din idræt.

  At få tid i  FysioPlus+ er meget fleksibelt. Du kan komme i vores åbne konsultation, der ligger mandag til fredag fra kl. 09.00-10.00 eller bestille tid via hjemmeside eller telefon og få en tid inden for 24 timer.

  Da vi gerne vil være med til at skabe gode forhold for idrætsudøverne i Hillerød kommune, tilbyder vi stor rabat til vores samarbejdspartnere. Hvis din klub er interesseret i et samarbejde, kontakt klinikken og hør om hvilke muligheder vi kan tilbyde, uden din klub skal bruge midler på dette.

  Med venlig hilsen

  Fysioterapien i Centrum, FysioPlus+

   

   

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum