• Adresse

  Fysioterapien i Centrum
  Hostrupsvej 21,
  3400 Hillerød
  tlf.: +45 48 26 63 12
  Email: mail@fysicentrum.dk
  Åbningstider: man-tors 8-18,
  fre 8-15

 • NYHED !

  1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

  12/10-17: Så starter Henrik, vores Parkinsonekspert, et nyt Parkinsonhold for dig der stadig arbejder. Holdet starter torsdag d. 26/10-17 i uge 43 og ligger fra 16.30-17.30. Der bliver tryk på.

  6/2-17: Tre af klinikkens fysioterapeuter er netop kommet tilbage fra årets idrætsmedicinske kongres med titlen “Injury Prevention” – så lad os hjælpe dig til sportsudøvelse med færre skader.

  23/1-17: Ny træningsform hos Fysioterapien: TRX-slyngetræning. Effektiv helkropstræning med egen kropsvægt som modstand – se mere under holdtræning.

  4/1-17: Kom godt i gang med vægttab/kostomlægning. Gratis inspirationsaften tirs d. 17/1-17 kl. 18.30-19.30 ved kostvejleder og fysioterapeut Gitte Frandsen. Tilmelding påkrævet – max 25 deltagere – først til mølle:-)

  1/1-17: Kasper Sander arbejder fra d.d. uden for sygesikringen. Se mere under Fysioterapeuter – Kasper Sander.

  10/10-16: Så har klinikkens fysioterapeuter gennemført Mulligan-kursus part B. Det vil hjælpe mange af vores patienter med indskrænket bevægelighed og smerter i lænd, hofte, knæ og fod.

  19/4-16: Vi byder velkommen til Tina Olsen og Morten Louring, der er nye fysioterapeuter hos Fysioterapien i Centrum. Morten har været klinik-fys gennem 13 år og Tina har været klinik-fys 1½ år. Tag godt i mod dem 🙂

  8/2-16: Fire af klinikkens fysioterapeuter har været på idrætsmedicinsk årskongres og fået den sidste nye viden ifht udredning og behandling af idrætsskader. Vi glæder os til at hjælpe dig!

  13/1-16: Er du medlem af “danmark” kan du nu få tilskud til undersøgelse og behandling i vores special-afdeling FYSIOPLUS samt i Åben konsultation.

  11/11-15: Gitte Frandsen er nu uddannet kostvejleder og kan derfor hjælpe dig til et sundt og varigt vægttab gennem konkrete redskaber ud fra lige præcis dit udgangspunkt og din målsætning.

  22/4-15: Så starter vi mandag d. 4. maj GLA:D-artroseskolen. Artrose-skolen er et svensk koncept med en kombination af træning og undervisning. Det har vist flotte resultater for personer med begyndende, moderat eller svært udviklet slidgigt i knæ og hofter.

  27/1-15: Så har flere af vores erfarne idrætsfysioterapeuter deltaget på årets Sports Medicine Congress 2015, hvor den sidste nye viden på området bliver fremlagt af idrætslæger og idrætsfysioterapeuter.

  21/8-14: Så varer det ikke længe, før vi åbner for vores nye afdeling FysioPlus+. Åben konsultation man-fre kl. 09.00-10.00 , udvidet undersøgelse og behandling, ultralydsscanning og specialuddannede fysioterapeuter. Se mere under FysioPlus+

  1/4-14: Massage er en god måde at forkæle dig selv på, da det reducerer stress og øger kroppens velvære. Klinikkens to fysioterapeutstuderende står klar til at give dig massage:
  ½ time: 225 kr.
  1 time: 410 kr.

  25/11-13: Klinikkens fysioterapeuter har været på kursus og erhvervet sig den sidste nye viden angående udredning og behandling af discusprolapspatienter.

  11/9-13: Så starter vi endnu et Pilates-hold hver onsdag 8.30-9.30. Der er stadig ledige pladser, men holdet lukkes ved otte tilmeldte. Holdet starter onsdag d. 18/9-13.

  25/8-13: SPÆNDENDE FOREDRAG HOS FYSIOTERAPIEN I CENTRUM FRA 2/9-13 TIL 6/9-13.

  23/8-13: Klinikkens fysioterapeuter har været på kursus og har nu kompetencer til at bruge Kinesiotape til idrætsskader og lidelser i bevægeapparatet.

  1/5-13: Klinikken tilbyder nu Ultralydsscanning for en mere præcis diagnostik og dermed et hurtigere genoptræningsforløb. Vished giver tryghed.

  3/2-13: Flere af klinikkens fysioterapeuter har netop deltaget i “Idrætsmedicinsk Årskongres 2013” og fået den sidste nye viden inden for genoptræning efter idrætsskader.

  14/11-12: Klinikkens fysioterapeuter har nu gennemført kurset “Lænderygbesvær”, der omhandler den sidste nye viden om klassifikation af rygpatienter.

  31/10-12: Fysioterapeuterne på klinikken har netop gennemført kurset “Explain Pain”, der omhandler den nyeste viden om smerter og smertehåndtering.

  11/9-12: – Projektet er afsluttet med stor succes.
  Fysioterapien i Centrum tilbyder nu et 8 ugers forløb med vejledt træning for folk med livsstilsrelaterede lidelser som fx. overvægt, forhøjet blodtryk og diabetes. Opstart 1/10-12.

  21/6-12: Fysioterapeut Henrik Juel har nu særlige kompetencer inden for udredning og behandling af patienter med Parkinson sygdom.

  21/4-12: Fysioterapien i Centrum har afholdt kursus med skulderekspert Lisbeth Rejsenhus fra Skulderklinikken i Viborg.

  1/3-12: Holdtræning for gigtramte i samarbejde med gigtforeningen i Hillerød

 • Gitte Skov Frandsen

  Fysioterapeut
  Jeg er uddannet som professionsbachelor fra Fysioterapeutskolen i København i 2005 og har siden arbejdet på klinik. Et Rygcenter med ansvaret for genoptræningen af mange forskellige slags rygproblematikker, herunder bl.a whiplash, discusprolapser i nakke og lænd samt slidgigt og nu hos Fysioterapien i Centrum.
  Gennem arbejdet som klinikfysioterapeut har jeg erhvervet et bredt erfaringsgrundlag. Min tilgang til behandlingen er at identificere de bagvedliggende mekanismer, der forårsager det aktuelle problem, og sætte ind på at genoprette balancen der. Jeg lægger stor vægt på at bruge øvelsesterapi som en del af behandlingen, da det giver de bedste og hurtigste resultater.
  Jeg har efteruddannelse indenfor behandling og diagnosticering af lændesmerter samt akupunktur, Mulligan-teknik til behandling af nakke/skuldre problematikker samt smerteforståelse & smertehåndtering. Derudover også en række kurser indenfor idrætsfysioterapien.
  Desuden har jeg taget kurser indenfor åndedrætsteknikker, afspænding og yoga.

  Kostvejledning og sundhedskonsulent:
  I 2015 blev jeg uddannet kostvejleder og kan derfor hjælpe dig til et varigt og stabilt vægttab gennem konkrete redskaber og ud fra lige præcis din målsætning og udgangspunkt. Derudover er jeg uddannet sundhedskonsulent, og kan derfor hjælpe dig med både forebyggelse og behandling af fx. livsstilssygdomme som diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol mv.
  Kostvejledning hos Fysioterapien i Centrum tager udgangspunkt i en kostplanlægning tilrettet den enkelte og den mængde energi lige netop din krop har brug for. 5 konsultationer 1350 kr. eller 1. konsultation 450 kr. og efterfølgende konsultationer 300 kr.
  Derfor skal du inden 1. konsultation oplyse alder, vægt og lidt om dit generelle aktivitetsniveau, så beregningen bliver så præcis som mulig. Sammenholdt med dit vægttabsønske lægges så en realistisk plan med et justeret kalorieindtag.
  Typisk vil et vægttab på ½-1 kg/uge være realistisk.
  Du får en mængde gode råd og konkrete redskaber som fx kaloriefordeling på hoved- & mellemmåltider så du bliver i stand til at planlægge og sammensætte måltiderne efter eget ønske indenfor de kaloriegrænser der er sat.
  Der er som udgangspunkt hverken noget du skal spise, eller som du ikke må spise, men vi snakker selvfølgelig om den bedst mulige kaloriefordeling mht. mæthed- & næringsværdi.
  For at fastholde de nye vaner og løbende tilrette kalorieforbruget, som vil ændres i takt med vægttabet, anbefales en opfølgning 2 uger efter opstart og derefter yderligere 3-4 konsultationer med 2-3 ugers mellemrum. Når først beslutningen om et vægttabsforløb er taget, er det vigtigt ikke at gøre det halvhjertet, for hvis det skal lykkes er det vigtigt at følge op og justere løbende for det bedst mulige resultat.
  Derudover anbefales det også på det kraftigste at kombinere dit vægttabsforløb med sideløbende træning, og dette tager vi også en snak om ved konsultationerne – som fysioterapeut kan jeg selvfølgelig guide til en træningsform der passer til dig, også med hensyntagen til evt. skader eller skavanker.
  Du er altid velkommen til at kontakte mig på klinikken for at høre mere om mulighederne for kostvejledning og/eller træning hernede.
   

 • Kort ventetid

  Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
  +45 48 26 63 12 eller book online
  Sekretæren træffes:
  man-tors 8-16
  fre 8-12.
  Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

 • Tilskud fra sygesikringen

  Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

  Betaler din forsikring? klik her

  Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

 • “Like” os på Facebook:

  Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum