• Adresse

    Fysioterapien i Centrum
    Hostrupsvej 21,
    3400 Hillerød
    tlf.: +45 48 26 63 12
    Email: mail@fysicentrum.dk
    Åbningstider: man-tors 8-18,
    fre 8-15

  • NYHED !

    1/10-18: Velkommen til vores nye fysioterapeut Annika – klik her for at se hendes baggrund.

    12/10-17: Så starter Henrik, vores Parkinsonekspert, et nyt Parkinsonhold for dig der stadig arbejder. Holdet starter torsdag d. 26/10-17 i uge 43 og ligger fra 16.30-17.30. Der bliver tryk på.

    6/2-17: Tre af klinikkens fysioterapeuter er netop kommet tilbage fra årets idrætsmedicinske kongres med titlen “Injury Prevention” – så lad os hjælpe dig til sportsudøvelse med færre skader.

    23/1-17: Ny træningsform hos Fysioterapien: TRX-slyngetræning. Effektiv helkropstræning med egen kropsvægt som modstand – se mere under holdtræning.

    4/1-17: Kom godt i gang med vægttab/kostomlægning. Gratis inspirationsaften tirs d. 17/1-17 kl. 18.30-19.30 ved kostvejleder og fysioterapeut Gitte Frandsen. Tilmelding påkrævet – max 25 deltagere – først til mølle:-)

    1/1-17: Kasper Sander arbejder fra d.d. uden for sygesikringen. Se mere under Fysioterapeuter – Kasper Sander.

    10/10-16: Så har klinikkens fysioterapeuter gennemført Mulligan-kursus part B. Det vil hjælpe mange af vores patienter med indskrænket bevægelighed og smerter i lænd, hofte, knæ og fod.

    19/4-16: Vi byder velkommen til Tina Olsen og Morten Louring, der er nye fysioterapeuter hos Fysioterapien i Centrum. Morten har været klinik-fys gennem 13 år og Tina har været klinik-fys 1½ år. Tag godt i mod dem 🙂

    8/2-16: Fire af klinikkens fysioterapeuter har været på idrætsmedicinsk årskongres og fået den sidste nye viden ifht udredning og behandling af idrætsskader. Vi glæder os til at hjælpe dig!

    13/1-16: Er du medlem af “danmark” kan du nu få tilskud til undersøgelse og behandling i vores special-afdeling FYSIOPLUS samt i Åben konsultation.

    11/11-15: Gitte Frandsen er nu uddannet kostvejleder og kan derfor hjælpe dig til et sundt og varigt vægttab gennem konkrete redskaber ud fra lige præcis dit udgangspunkt og din målsætning.

    22/4-15: Så starter vi mandag d. 4. maj GLA:D-artroseskolen. Artrose-skolen er et svensk koncept med en kombination af træning og undervisning. Det har vist flotte resultater for personer med begyndende, moderat eller svært udviklet slidgigt i knæ og hofter.

    27/1-15: Så har flere af vores erfarne idrætsfysioterapeuter deltaget på årets Sports Medicine Congress 2015, hvor den sidste nye viden på området bliver fremlagt af idrætslæger og idrætsfysioterapeuter.

    21/8-14: Så varer det ikke længe, før vi åbner for vores nye afdeling FysioPlus+. Åben konsultation man-fre kl. 09.00-10.00 , udvidet undersøgelse og behandling, ultralydsscanning og specialuddannede fysioterapeuter. Se mere under FysioPlus+

    1/4-14: Massage er en god måde at forkæle dig selv på, da det reducerer stress og øger kroppens velvære. Klinikkens to fysioterapeutstuderende står klar til at give dig massage:
    ½ time: 225 kr.
    1 time: 410 kr.

    25/11-13: Klinikkens fysioterapeuter har været på kursus og erhvervet sig den sidste nye viden angående udredning og behandling af discusprolapspatienter.

    11/9-13: Så starter vi endnu et Pilates-hold hver onsdag 8.30-9.30. Der er stadig ledige pladser, men holdet lukkes ved otte tilmeldte. Holdet starter onsdag d. 18/9-13.

    25/8-13: SPÆNDENDE FOREDRAG HOS FYSIOTERAPIEN I CENTRUM FRA 2/9-13 TIL 6/9-13.

    23/8-13: Klinikkens fysioterapeuter har været på kursus og har nu kompetencer til at bruge Kinesiotape til idrætsskader og lidelser i bevægeapparatet.

    1/5-13: Klinikken tilbyder nu Ultralydsscanning for en mere præcis diagnostik og dermed et hurtigere genoptræningsforløb. Vished giver tryghed.

    3/2-13: Flere af klinikkens fysioterapeuter har netop deltaget i “Idrætsmedicinsk Årskongres 2013” og fået den sidste nye viden inden for genoptræning efter idrætsskader.

    14/11-12: Klinikkens fysioterapeuter har nu gennemført kurset “Lænderygbesvær”, der omhandler den sidste nye viden om klassifikation af rygpatienter.

    31/10-12: Fysioterapeuterne på klinikken har netop gennemført kurset “Explain Pain”, der omhandler den nyeste viden om smerter og smertehåndtering.

    11/9-12: – Projektet er afsluttet med stor succes.
    Fysioterapien i Centrum tilbyder nu et 8 ugers forløb med vejledt træning for folk med livsstilsrelaterede lidelser som fx. overvægt, forhøjet blodtryk og diabetes. Opstart 1/10-12.

    21/6-12: Fysioterapeut Henrik Juel har nu særlige kompetencer inden for udredning og behandling af patienter med Parkinson sygdom.

    21/4-12: Fysioterapien i Centrum har afholdt kursus med skulderekspert Lisbeth Rejsenhus fra Skulderklinikken i Viborg.

    1/3-12: Holdtræning for gigtramte i samarbejde med gigtforeningen i Hillerød

  • Persondatapolitik

    Persondatapolitik for patientbehandling ved Fysioterapien i Centrum.

    Velkommen som patient på Fysioterapien i Centrum, Hostrupsvej 21, mail@fysicentrum.dk . I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig.

    1. Hvilke oplysninger behandler vi?

    I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).

    Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9.

    Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

    Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.

    Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].

    [Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].]

    2. Videregivelse af oplysninger

    Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale.

    Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

    De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

    1. Hvor længe opbevares oplysningerne?

    Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

    Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

    1. Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

    Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse.

    For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.

    1. Klage

    Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

    Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

     

  • Kort ventetid

    Vil du hurtigt i gang med behandling? Kontakt os på:
    +45 48 26 63 12 eller book online
    Sekretæren træffes:
    man-tors 8-16
    fre 8-12.
    Du kan altid få en tid i FysioPlus+.

  • Tilskud fra sygesikringen

    Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket medfører en lavere egenbetaling.

    Betaler din forsikring? klik her

    Er du medlem af sygeforsikring Danmark bliver prisen yderligere reduceret. Klinikken afregner direkte med sygeforsikring Danmark.

  • “Like” os på Facebook:





    Læs mere på: http://www.facebook.com/FysiCentrum